Wij werken aan onze projecten vanuit onze visie dat "een goed ontwerp binnen begint". Tijdig nadenken over de manier waarop het gebouw intern moet gaan functioneren is in onze optiek essentieel voor een geslaagd ontwerp.

Daarom proberen wij bij de start van een project zo snel mogelijk in gesprek te gaan met onze opdrachtgever over zaken zoals de gewenste werkomgeving voor de medewerkers, de beoogde uitstraling van het bedrijf, de functionele ruimtelijke relaties, de optimale logistieke indeling, etc. Deze aspecten vormen de basis van een goed functionerend gebouw en een geslaagd ontwerp.  


Eerst nadenken over 'binnen', daarna over 'buiten'. Dat komt terug in de naamgeving van ons bureau waarin de onlosmakelijk relatie tussen interieur en exterieur is gecombineerd.

Door de aandacht voor het interieur bestaat een deel van onze opdrachten uit specifiek interieur ontwerp- en advieswerk. Voorbeelden daarvan zijn het revitaliseren van bestaande kantoren, het ontwerpen van een interieur voor bedrijven die naar een ander pand gaan verhuizen  

We zijn trots op het duurzame vertrouwen dat onze opdrachtgevers zoals corporaties, ontwikkelaars, bedrijven en particulieren in ons hebben!

Projecten